خرید و فروش ارزهای دیجیتال

پی 98 مکانیزه ترین ارائه دهنده خدمات پرداخت آنلاین، ویژه دانشجویان ، برنامه نویسان و سایر کاربران ایرانی که شامل :

خرید از فروشگاه های خارجی ، افتتاح حساب های بین المللی ، ارائه درگاه های خارجی ، صدور و شارژ کارت های اعتباری ویزا و مستر ، تعیین وقت سفارت ،

ثبت نام آزمون های دانشجویی ، فعالسازی حساب های کاربری ویژه برنامه نویسان و نقد کردن درآمد های ارزی آنها می شود.

این مجموعه نظر به استقبال کاربران ایرانی برای خرید و سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال هم چون بیت کوین ، اتریوم ، ریپل و .. و عدم دسترسی آنها به اکسچنجر های بین المللی امکان خرید و فروش این دسته از محصولات را نیر برای کاربران ایرانی فراهم نموده است

روش اخذ ویزای کار

همه چیز درباره اخذ ویزای کار

همه چیز درباره اخذ ویزای کار
۳ (۶۰%) ۲ votes

مهاجرت موضوع پیچیده ای است و ممکن است فهم این که دقیقا باید چه کار هایی کرد و چه مراحلی را گذراند تا به کشور دیگری برای کار مهاجرت کرد، سخت باشد. برای مثال اگر بخواهید ویزای کار آمریکا را دریافت کنید یک سری پیش نیاز هایی وجود دارد و نیاز به راهنمایی هایی دارید. با کمی دقت به جزئیات و برنامه ریزی می توانید شانس خود را برای دریافت ویزای کار بالا ببرید و در ادامه این نوشته نیز قصد داریم روند اخذ ویزای کار را ارائه کنیم.

مراحل و شرایط اخد ویزای کار

مدارک لازم برای پاسپورت

ایالات متحده از هر متقاضی می خواهد تا اطلاعات خاصی راارائه کند.

مدارک مورد نیاز
مدارک مورد نیاز

می بایست شهروندی خود را اثبات کنید. برای این که می توانید از پاسپورت، یک گواهینامه معتبر رانندگی یا شناسنامه های دیگر دولتی، گواهی تولد یا مدرک تابعیت استفاده کنید.

از همگی مدارک خود کپی تهیه و به مدارک پذیرش خود اضافه کنید.
تصویری برای پاسپورت ارائه کنید. تصاویر پاسپورت باید توسط افرادی گرفته شود که در این کار تخصص دارند.

فرم پذیرش را تکمیل کنید (Form DS-11) که در وبسایت Passports and International Travel به صورت آنلاین قابل دسترسی است.

دریافت گذرنامه ایرانی

پیش از این که بتوانید ویزا دریافت کنید می بایست ابتدا پاسپورت ایرانی خود را دریافت کتید.

دریافت گذرنامه
دریافت گذرنامه

پیش از مراجعه به مراکز صدور پاسپورت با تماس تلفنی سوالات خود را بپرسید و در زمان مناسب مراجعه کنید.

برای دریافت اطلاعات کامل درباره چگونگی دریافت گذرنامه می توانید به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجه کنید.

تعیین نوع ویزای کار

ویزا ها وابسته به نوع اشتغال شما متفاوت هستند.

انتخاب نوع ویزا
انتخاب نوع ویزا

در ایالات متحده، اکثر افراد با ویزای H-1B می آیند که برای افرادی است که به صورت ویژه ای آموزش دیده اند و دارای مهارت هستند.

می توانید با ویزای کار L هم وارد ایالات متحده شوید به شرط این که در بخش بازاریابی یا زیر مجموعه شرکت خود می خواهید کار کنید و سمت مدیر را داشته باشید.

اگر زمینه کاری شما کشاورزی است ممکن است بتوانید با ویزای کار H-2A وارد شوید.

هنرمندان و ورزشکاران می توانند با تکمیل مراحل دریافت ویزای P-1 به آمریکا بروند.

انواع ویزا های قابل دریافت در وبسایت ویزای آمریکا به نشانی www.travel.state.gov قابل مشاهده است

مدارک مورد نیاز ویزا

برای دریافت ویزای آمریکا نیاز به گذرنامه با حداقل اعتبار ۶۰ روز بیشتر انقضای ویزا دارید.

تعیین مدارک مورد نیاز
تعیین مدارک مورد نیاز

ممکن است از شما خواسته شود که تصویری واضح از خود را بفرستید و البته که برای دریافت اطلاعات کامل درباره مدارک مورد نیاز ویزا می بایست با سفارت کشور مورد نظر تماس بگیرید. یا از طریق وبسایت هر سفارت اقدام کنید.

فرم ها را پر کنید

پذیرش برای ویزا نیاز به اطلاعاتی دارد که باید در یک فرم وارد کنید.

فرم های پذیرش را پر کنید
فرم های پذیرش را پر کنید

برای مثال برای ویزای ایالات متحده، نیاز است که فرم پذیرش ثبت نام ویزای مهاجر و بیگانگان (DS-260) را پر کنید.

فرم های مورد نیاز را می توانید از سفارت کشور مورد نظر به صورت حضوری یا با مراجعه به وبسایت رسمی آن ها دریافت کنید.

از تکمیل بودن فرم مطمئن شوید

درخواست های پذیرش ناقص پذیرفته نخواهد شد.

با دیگران مشورت کنید
با دیگران مشورت کنید

اگر از اعضای خانواده یا دوستان خود دارید که در این باره آشنایی دارند، از آن بخواهید که درخواست شما را بررسی کند.

بهتر است کسی که به درخواست شما نگاه می کند با زبان انگلیسی آشنایی بالایی داشته باشد و البته به جزئیات هم دقت کند.

حتی اگر برای شما امکان پذیر است درخواست خود را پیش یک وکیل عادی یا یک وکیل مخصوص مهاجرت ببرید و از او بخواهید آن را بررسی کند.

با مامور مهاجرت ملاقات کنید

پیش از این که درخواست شما تایید شود، نیاز است که با یک نماینده رسمی در امور مهاجرت مقالات داشته باشید.

با مامور مهاجرت ملاقات کنید
با مامور مهاجرت ملاقات کنید
  • برای زمان بندی مصاحبه با شما از طرف سفارت تماس گرفته می شود.
  • مطمئن شوید که زمانی را انتخاب کنید که حتما بتوانید حاضر شوید.
  • گذرنامه خود و دیگر مدارکی که از شما درخواست می کنند را با خود ببرید.
  • اگر به خوبی نمی توانید به زبان انگلیسی یا زبان کشور مورد نظر صحبت کنید، یک مترجم با خود همراه داشته باشید، ممکن است نتوانند متوجه صحبت های شما شوند.
  • اگر فکر می کنید که ممکن است سوالی پرسیده شود که نتوانید به خوبی به آن پاسخ دهید یک وکیل با خود ببرید.
  • با مامور سفارت بحث نکنید یا صبر خود را از دست ندهید. اگر متوجه صحبتی نمی شوید، از او توضیح بخواهید.
  • صادق باشید.

    درآمد خود را اثبات کنید

اگر در حال حاضر مشغول به کار هستید، اثبات کردن درآمد کار سختی نیست. ماموران مهاجرتی می خواهند مطمئن شوند که شما به اندازه ای درآمد دارید که که وابسته به کمک دولتی نشوید.

اثبات میزان درآمد
اثبات میزان درآمد

اثبات درآمد می تواند یک نامه از کارفرمای شما باشد.

اگر درآمد شما به اندازه کافی مدنظر کشور مورد نظر نباشد، روش دیگر این است که درآمد همسر خود یا دیگر دارایی های خود را اثبات کنید. (برای مثال ملکی که می توانید آن را تبدیل به پول نقد کنید).

در سال ۲۰۱۵، سازمان مبارزه با فقر گفت که خط فقر برای یک خانواده ۲ نفری ۱۹,۹۱۲ دلار در سال است. به این معنا که اگر درآمدی زیر این مقدار داشته باشید فقیر به حساب می آید و این درآمد کافی نیست.

البته میزان درآمد مورد نیاز وابسته به یک سری شرایط دیگر نیز تغییر می کند..

مدارک پزشکی را ارائه کنید

پیش از این که مجاز به دریافت ویزای کار یا هر ویزای دیگری باشید نیاز به یک سری واکسن ها یا آزمایش های درمانی خاصی است.

تایید سلامتی
تایید سلامتی

واکسن های رایجی که مورد نیاز است شامل هپاتیت A، هپاتیت B، آنفولانزا و آنفولانزا نوع b، سرخک، منژیکوکال، اوریون، پنوموکوک، کورتون، فلج اطفال، روتا وایرس، سرخچه، تترا و دیفتری توکسوئید ها و واریسلا است.

می بایست اثبات واکسینه شدن را به بخش پزشکی سازمان مهاجرت ارائه کنید.

این که دقیقا باید چه کار هایی انجام دهید به شما گفته می شود.

ثبت درخواست ویزا

حالا که همه چیز را آماده کردید می بایست برای ثبت درخواست خود به صورت حضوری به یکی از سفارت های کشور مورد نظر مراجعه کنید یا به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنید.

اثبات میزان درآمد
اثبات میزان درآمد

در صورتی که به صورت آنلاین این کار را انجام دادید، حتما پرینت تایید ثبت درخواست را بگیرید و نگهدارید تا برای مراجعه حضوری بتوانید آن را ارائه کنید.

درخواست پذیرش دوباره

اگر درخواست شما پذیرفته نشد، دوباره درخواست پذیرش دهید. دلایلی برای این که درخواست ویزای شما پذیرفته نشود، وجود دارد.

درخواست دوباره برای پذیرش
درخواست دوباره برای پذیرش

در نامه ای که برای شما فرستاده می شود دلیل پذیرفته نشدن نوشته می شود.

اکثر درخواست های پذیرش فاقد یک سری اطلاعات ضروری هستند که می توانید به سادگی تکمیل کنید.

اگر درخواست شما پذیرفته نشد می توانید به هر تعداد که بخواهید دوباره درخواست بفرستید.

هزینه ها و زمان بندی

باید برای دریافت ویزای کار خود و هزینه هایی که دارد برنامه ریزی کنید. چرا که این فرآیند زمان بر است و زمان دقیق آن هم مشخص نیست. بنابراین باید کار های خود را به گونه ای زمان بندی کنید که مشکلی به وجود نیاید.

هزینه های دریافت ویزا
هزینه های دریافت ویزا

هزینه فعلی برای دریافت ویزای کار موقت چیزی در حدود ۱۹۰ دلار است.

برای پرداخت هزینه های مربوط به دریافت ویزای کار می توانید از خدمات پرداخت با ویزا کارت وبسایت Pay98 استفاده کنید.

به طور کلی باید حساب هزینه های حاشیه دیگری را نیز داشته باشید. برای مثال برای هر بار خروج از کشور می بایست عوارض خروج پرداخت کنید که برای بار اول حدود ۲۲۰ هزار تومان است.

نظر شما

Be the First to Comment!

avatar